Richard is tweede geworden in de districtsfinale 4e klas bandstoten en heeft zich daarmee geplaatst voor het gewestelijk kampioenschap.

Richard, die meedeed onder de vlag van zustervereniging de Poedel, begon de zaterdag met twee overwinningen en twee verlies partijen. Maar doordat ook bijna alle tegenspelers dat  overkwam bleef het spannend voor de tweede dag. Op de zondag was de boodschap die Richard mee kreeg simpel. Alles winnen.

Maar dat is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. in de eerste partij van de zondag kwam Richard moeizaam op gang maar ineens begon het te lopen en eindigde hij de serie met 18. Dit was tevens de hoogste serie van het toernooi. Zijn tegenstander was toen verslagen en kon geen bal meer raken. De beide andere partijen waren ook zeer spannend en ook deze wist Richard te winnen.

Hij eindigde daardoor met nog twee anderen op 10 matchpunten. Doordat zijn gemiddelde iets minder was dan de nummer één werd hij dus tweede. een prachtig resultaat.

Uitslag districtsfinale 4e klas bandstoten